Een agenda die het eigenlijk net niet is

Door: Robin Smit | 10 januari 2012 15:04

Apps & Software

Bijna elke smartphone wordt tegenwoordig geleverd met een goede agenda. Voor mensen die graag eens wat anders willen dan de standaard agenda van iOS is er nu GoCal. Een agenda die er net even wat anders uitziet, maar eigenlijk gewoon hetzelfde probeert te doen als een andere digitale agenda.

Alhoewel de app GoCal gemaakt is om te werken in combinatie met een Google account, is het ook mogelijk om de app te verbinden met de standaard agenda binnen iOS. De koppeling met een Google Account werkt, maar de snelheid waarmee wijzigingen worden doorgevoerd is aanzienlijk trager dan bij de standaard agenda.

Binnen GoCal is het mogelijk om de agenda per dag, week, maand of in lijstweergave te bekijken. Op de weekweergave na, verschillen deze modi weinig tot niets van de standaard agenda. De weekweergave is is meer een overzichtelijke lijstweergave. Dit werkt erg prettig.

Bij het aanmaken van een nieuwe afspraak zijn alle functies van Google Calendar, zoals herhalingen, agenda selectie en het selecteren van aanwezigen beschikbaar.

Kortom

GoCal is een agenda die gemaakt is voor koppeling met een Google Account. De app weet echter weinig meer te bieden dan de standaard agenda van iOS. Bovendien werkt de synchronisatie niet altijd even soepel, waardoor het lang kan duren voordat wijzigingen worden doorgevoerd. Het enige unieke punt aan de app is de handige weekweergave.

0 Reactie(s) op: Een agenda die het eigenlijk net niet is

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.