Een agenda die je op het lijf geschreven is

Door: robin-smit | 31 december 2012 14:20

Review

De agenda die standaard wordt meegeleverd op je iPhone of iPad doet natuurlijk prima dienst voor eenvoudig gebruik. Toch kunnen we het ons voorstellen als je soms net even iets meer functionaliteit verwacht bij het inplannen van al je afspraken. Gelukkig is er hiervoor Awesome Calendar.

Awesome Calendar is een uitgebreide agenda die je de mogelijkheid biedt om je afspraken in een volledig maandoverzicht of in een overzichtelijke lijst weer te geven. Wat de agenda uniek maakt zijn echter de vele handige functies die in de app aanwezig zijn. Zo is het mogelijk om je agenda te voorzien van een wachtwoord of om een koppeling te maken met je Google takenlijst. Verder is het volledig aan jou hoe jij jouw agenda wil zien. Naar welke kleuren, lettertypen of weergavemodi gaat jouw voorkeur uit? Bijna alles in de app is aan te passen.

Helaas heeft deze uitgebreide functionaliteit ook een prijs. Wie voor het eerst aan de slag gaat met Awesome Calendar zal al snel doorhebben dat de agenda soms wat rommelig en lomp aanvoelt.

Kortom

Awesome Calendar is een bijzonder uitgebreide agenda die je de mogelijkheid geeft deze volledig naar jouw hand te zetten. De app biedt verder handige functies waaronder een integratie met de Google takenlijst. Helaas gaat deze uitgebreide functionaliteit wel ten koste van het overzicht in de app.

0 Reactie(s) op: Een agenda die je op het lijf geschreven is

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.