Een buitengewone actie-rpg die veel te bieden heeft

Door: ryan-rigney | 02 september 2011 11:43

Apps & Software

Space Miner is met ongeëvenaarde lof ontvangen in de App Store. 107 van de op dit moment 110 mensen hebben de game met vijf sterren beoordeeld. Is het spel dan echt zo goed?

Space Miner, dat het beste kan worden omschreven als Asteroids met RPG-elementen, is erg simpel gehouden. De goede combinatie van unieke verhaalgedreven missies en de mogelijkheid om vrij rond te vliegen in de tientallen levels maakt van Space Miner één van de spellen die je oneindig kunt blijven spelen.

Hardop lachen

Het doel van Space Miner is om de ruimte in te gaan op zoek naar mineralen met behulp van je ruimteschip (die je met verdiend geld kunt upgraden) om de enorme schuld van je oom Jeb af te kunnen betalen. Het script is goed geschreven en de dialogen zijn vermakelijk en deden ons meerdere keren hardop lachen. Er is altijd een stimulans om te blijven spelen (je wordt zelfs aangemoedigd om het spel meerdere keren uit te spelen) als gevolg van gevarieerde wapens en up-grades die je kunt verdienen voor je ruimteschip. Het blijft vermakelijk om de levels met je ruimteschip door te vliegen en vijanden af te schieten of asteroïden te ontwijken.

Space Miner: Space Ore Bust is een buitengewone actie-RPG die een geheel open wereld, een breed scala aan missies en upgrades voor je schip en een aantal erg geestige dialogen biedt.

0 Reactie(s) op: Een buitengewone actie-rpg die veel te bieden heeft

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.