Een draagbare pokerpartner

© CIDimport

Een draagbare pokerpartner

Geplaatst: 5 september 2011 - 07:50

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Het is niet de beste kaartgame die er is, maar de mooi geanimeerde en volledig ingesproken Bob zal misschien de mensen aanspreken die een draagbare pokerpartner zoeken.

Poker With Bob is een simpele pokergame waarin je één-op-één handen kunt spelen tegen een enkele tegenstander; de volledig ingesproken en geanimeerde AI rotzak genaamd Bob. Het is de allereerste game van Scary Robot Productions.

Bob gebruikt extreem overdreven gezichts-uitdrukkingen en fungeert tevens als de permanente dealer terwijl je hem duelleert. Dit geeft de game iets meer persoonlijkheid dan andere titels binnen hetzelfde genre in de App Store. Vooral de ingesproken stem voegt hier veel aan toe.

Frustraties

Poker With Bob klinkt in theorie erg leuk, maar in de praktijk vond ik het best wel frustrerend. Hoewel Bob met veel animaties en ingesproken zinnen op de proppen komt, worden ze vrij snel saai en vallen ze in herhaling. Uiteindelijk kon ik zelfs het geduld nauwelijks opbrengen om zijn animaties stuk voor stuk te bekijken voordat ik mijn kaarten kreeg.

Vrij saai

Ook vond ik de gameplay vrij saai. Het voelde meer aan als een eindeloze slijtageslag en verveling trad al snel op, die onmogelijk te doorbreken leek. Op de sporadische momen-ten dat ik eens een goede hand had, dan trok Bob zich altijd terug voordat ik ook maar enigszins de pot had kunnen verhogen. Het resultaat: potjes tegen Bob duurde eindeloos lang en stonden op zijn zachts gezegd niet bepaald bol van de actie.

Kortom

Poker With Bob zou zeker je ideale draagbare poker-app kunnen worden, maar Bobs praatjes werden voor mij al snel een saaie boel en door het trage verloop zal ik de game niet snel nog eens oppakken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten