Een game voor jonge gebruikers

Door: carolien-danckaerts | 18 december 2011 13:00

Apps & Software

Games heb je in verschillende genres, het een nog populairder dan het ander. Tap pet hotel behoort tot een zeer populair genre. Hierin zijn vele games, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: de speler begint met iets kleins, wat uit moet groeien tot een gigantische onderneming. Of dat nou met dieren, planten, mensen of wat anders is doet er niet zoveel toe.

Bij tap pet hotel dient de gebruiker een dierenhotel te runnen, en door geld te verdienen aan de gasten dit hotel uit te breiden. Geld verdienen kan doordat er gasten komen, maar ook door het lekprikken van ballonnen of het blij maken van de gasten.

Het spel ziet er erg kinderlijk uit: er wordt gebruik gemaakt van vele kleuren, de dieren zijn op een eenvoudige manier weergegeven en de indeling van de menu's is overzichtelijk. Bij de eerste keer spelen word je wegwijs gemaakt in het spel doormiddel van pijlen en aanwijzingen, maar heb je level 2 bereikt, dan moet je zelf aan de slag. Zoals bij veel van dit soort spelletjes is het muziekje behoorlijk aanwezig, maar als je dit uit zet is het prima uit te houden met deze game. Het is geen spel om uren te spelen, maar het houdt je gedurende de tijd wel bezig. Af en toe even kijken of er al genoeg geld is voor die ene kamer en dan speel je toch weer door.

Kortom

Tap Pet Hotel is een leuke game, met name voor kinderen. Het ziet er leuk uit, met veel kleur, en de gameplay is simpel. Een groot nadeel is dat er in de app gekocht kan worden, wat met kinderen natuurlijk even oppassen is. De muziek van het spel is vrij overheersend, maar deze kan uitgezet worden. Het is leuk dat je steeds verder kunt komen met je onderneming, maar vernieuwend of beter dan de concurrentie is het niet.

0 Reacties op: Een game voor jonge gebruikers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.