Een geweldig 'on the go' arcade spel

Door: derek-denlinger | 02 september 2011 14:43

Review

geoSpark is een kleurrijke en verslavende game van het geoDefense team. Met een snelle gameplay en een indrukwekkende visuele stijl is geoSpark een geweldige 'on the go' arcade game.

Dexter Holland van The Off spring zong ooit: "You gotta keep 'em separated", en dat is het kernpunt van de nieuwe game van Critical Thought, dezelfde ontwikkelaar die op de proppen kwam met geoDefense en geoDefense Swarm.

Ditmaal heeft het team samengewerkt met de mannen achter Harbor Master om een game te maken waarin aanvallen de beste verdediging is. Het is aan de speler om 'vormen' te verwijderen voordat ze met andere 'vormen' in aanraking komen. Door combo's aan elkaar te knopen, krijg je enorme bonussen om je score te verbeteren.

Tweede natuur

Het is simpel, kleurrijk en verslavend. Voor fans van geoDefense of Harbor Master zal het aanvoelen als een tweede natuur. De graphics zijn eveneens betoverend en technisch indrukwekkend, waarbij het veel overeenkomt met Geometry Wars op de Xbox 360. Het enige nadeel is dat er maar één gameplay-modus beschikbaar is.

Kortom

Veel valt er niet te zeggen over geoSpark en dat is enkel positief bedoeld. Het is een simpele game die naast een mooie en kleurrijke stijl ook nog eens qua gameplay goed in elkaar steekt.

0 Reactie(s) op: Een geweldig 'on the go' arcade spel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.