Een ideale online first persoon shooter

Door: | 02 september 2011 11:09

Apps & Software

Toen Apple de iPhone OS 3.0-functie lanceerde, was dat voor games als Eliminate Pro. De optie om in de applicatie aankopen te doen, klinkt in eerste instantie als een slechte deal voor gamers en een goede deal voor uitgevers, maar het is wel de ideale manier waarop ontwikkelaar Ngmoco deze first person shooter kan aanbieden.

Net als bij andere spellen die met dit marketingmechanisme werken, kun je met echt geld meer 'power cells' kopen om meer speeltijd aan te schaffen of betere wapens te verdienen, al heeft de geduldige speler genoeg aan korte online speelsessies zonder daarvoor ooit een cent te betalen.

Online multiplayer

Het is overigens mogelijk om de offine multiplayer gratis te blijven spelen tegen computerbestuurde tegenstanders, al biedt dit niet dezelfde bijzondere ervaring als in de online multiplayer.

Kortom

Een goed werkend besturingssysteem, uit te breiden personages en een innovatieve multiplayer maken van Eliminate Pro een onmisbaar koopje. Hoewel de animatie soms een beetje schokt, levert Ngmoco - overal waar een goed 3G signaal aanwezig is - een goede online first person shooter af.