Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Een lekker verslavend spelletje voor tussendoor

Door: | 01 september 2011 17:04

Apps & Software

Soms zijn de eerste vijf seconden die je van een game ziet genoeg om er voor te vallen. Dat is precies wat er gebeurde toen ik de trailer zag voor Mr. Ninja.

Zoals te verwachten valt, bestuur je in deze titel de trefzekere Mr. Ninja. De vormgeving van het spel is prachtig door de combinatie van zwart met een oranje achtergrond die meteen doet denken aan een eeuwige zonsondergang. De vormen zijn simpel en herkenbaar gehouden zoals dat voor een reactiespel nodig is, maar ondanks dat ziet alles er wel goed uit.

Voor de besturing van het spel is het alleen nodig om op een willekeurige plek het scherm aan te raken. Door dat te doen, springt Mr. Ninja van het ene platform naar het andere. Het hele spel bestaat uit het springen van de ene ronddraaiende cirkel naar de andere. In een rij tussen de platformen bevinden zich aliens en als je de sprong goed maakt, raak je ze allemaal in één keer. De formatie van aliens geeft je overigens ook een idee vanaf welk punt in de draai je het beste van het platform af kunt springen.

80.000 punten

Door steeds alle aliens te raken en door non-stop over te blijven springen, bouw je een steeds hogere chain bonus op en die bonus is essentieel voor het behalen van een topscore. Je wordt niet verplicht door het spel om steeds meteen door te springen. Je kunt ook een rondje met je platform meedraaien, maar je bonus gaat dan verloren.Bij aanschaf van het spel is alleen de normal-modus van Mr. Ninja speelbaar, maar het spel belooft een nieuwe modus zodra je de 80.000 punten passeert, een prestatie die ik na ongeveer een half uur spelen wist te behalen. Je moeite wordt vervolgens beloond met het vrijspelen van de super chain- en de impossible-modus.

Kortom

Mr. Ninja is niet ingewikkeld, maar het is intens verslavend. Je wilt meteen doorspelen tot je de 80.000 punten hebt gehaald om zo de extra modi vrij te spelen. Als je dan de scores online checkt, is die 80.000 zeker niet genoeg. Een lekker verslavend spelletje voor tussendoor en zo is het ook bedoeld.

0 Reacties op: Een lekker verslavend spelletje voor tussendoor

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.