Een sobere maar handige app met veel potentie

Door: menno-van-bohemen | 15 januari 2012 12:00

Review

Sinds kort heeft elke grote bank een app voor makkelijk gebruik van het internetbankieren. Dat is ontzettend handig om even snel te kijken of je salaris al is gestort. Zo handig, dat je zou wensen dat zo'n applicatie voor meer 'rekeningen' bestond.

Nu Nederland massaal aan de OV-Chipkaart is, stijgt de vraag naar het actuele saldo van de OV-Chipkaart. Er is een website waar je kunt zien welke ritjes je hebt gemaakt en nu is er dus ook een app. Handig!

Direct na inloggen krijg je groot het huidige saldo van je OV-chipkaart te zien. Verder is de app sober. Je ziet wanneer je kaart verloopt, en na een druk op de knop kun je je gemaakte reizen zien.

Dat de informatie in de app simpelweg gekopieerd is van de website van de OV-Chipkaart blijkt uit enkele meldingen die je in de app te zien krijgt. Zo word verwezen naar een knop boven de tekst die in de app niet te zien is.

De mogelijkheden in de app zijn minimaal. Behalve het bekijken van je saldo en de laatste reizen geeft de app weinig informatie. Terwijl bijvoorbeeld een push-bericht bij een laag saldo gewenst is. Want de OV-Chipkaart is altijd leeg wanneer het niet goed uitkomt.

Kortom

De app is handig om even snel te kijken hoe hoog je saldo is, maar verder houdt het snel op. Een sobere app waar zeker meer potentie in zit.

0 Reactie(s) op: Een sobere maar handige app met veel potentie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.