Een stukje jeugdsentiment laten herleven

Door: Robin Smit | 23 februari 2013 16:02

Apps & Software

De serie is misschien niet meer zo groot als hij ooit is geweest, maar menig mens zal spannende herinneringen hebben overgehouden aan de avonturen van Ash, Pikachu en hun vrienden. We hebben het hier natuurlijk over de animatie-serie Pokémon. Wie de avonturen over de mystieke wezentjes opnieuw wil beleven of benieuwd is naar nieuwe verhalen kan nu met Pokémon TV zijn hart ophalen.

Pokémon TV is een app waarmee je veel verschillende afleveringen van de Pokémon TV-serie gratis kunt bekijken. In de app zijn de afleveringen opgedeeld binnen de verschillende regio's van de Pokémon wereld waarin ze zich afspelen. Helaas zijn hierbij lang niet alle afleveringen beschikbaar. Zo is het mogelijk grote delen van het tweede, vierde, zevende, elfde en veertiende seizoen te bekijken. Voor de rest zul je je nog steeds moeten wenden tot bijvoorbeeld de DVD's van Pokémon die zijn uitgebracht. Dit neemt niet weg dat Pokémon TV op een leuke manier een behoorlijk stukje jeugdsentiment weet op te halen. Wel zul je even moeten wennen aan de Engelstalige stemacteurs.

Kortom

Pokémon TV is een leuke app waarmee je verschillende afleveringen van de Pokémon TV-serie kunt bekijken. Helaas is het aanbod van beschikbare afleveringen beperkt tot enkele seizoenen. Ook zijn alle afleveringen Engelstalig gesproken. Desalniettemin is Pokémon TV een app die behoorlijk wat jeugdsentiment terug brengt.