Een tekenapp voor de kinderen

Door: Robin Smit | 31 augustus 2011 11:11

Apps & Software

Tussen alle professionele teken apps, is er in de appstore ook een plekje voor Kid Art. Met deze app kunnen kinderen in een handomdraai leuke tekeningen maken.

Dit kunnen de kinderen doen door eerst uit een van de 20 verschillende achtergronden een keuze te maken. De achtergronden zijn onderverdeeld in drie verschillende categorien: school, oceaan en original. Deze achtergronden kunnen ze vervolgens op verschillende manieren decoreren. Zo is er de mogelijkheid om zelf te tekenen met een kwast in een van de tien vrolijke kleuren, of de tekening te versieren met stempels van dieren. Hiermee is het voor kinderen erg eenvoudig om een mooie tekening te maken.

Tekeningen die kinderen gemaakt hebben kunnen ze opslaan, zodat ze kunnen worden gedeeld. De interface van de app bestaat voornamelijk uit plaatjes, zodat ook de kleinste kinderen met de app om kunnen gaan.

Kortom

Kid Art is een leuke app voor kinderen waarmee op een eenvoudige manier mooie tekeningen kunnen worden gemaakt. De app biedt 20 verschillende achtergronden die kunnen worden versierd met een kwast of een van de vrolijke dierenstempels.

0 Reactie(s) op: Een tekenapp voor de kinderen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.