Een toevoeging aan het repertoire van elke gamer

Door: ryan-rigney | 02 september 2011 11:02

Apps & Software

Bijgestaan door kleurrijke scènes en snelle gameplay is The Hero een uitstekende toevoeging voor het repertoire van elke mobiele gamer.

The Hero draait om de naamloze superheld die de taak op zich heeft genomen om een reeks steden te beschermen tegen een belachelijke hoeveelheid rampen. Baby's vallen van wolkenkrabbers, zwermen bijen vallen aan en zelfs zombies plagen de steden in deze wereld, maar The Hero kan bijna alles oplossen door er recht in te vliegen. Jij bestuurt de held door middel van een control stick op het scherm (die te confi gureren is). Zijn speciale krachten en snelheidsboosts activeer je door actieknoppen, eveneens aanwezig op het scherm.

Roemruchtig

Nadat ik door het eerste level van de game speelde, was ik ietwat bang dat het nogal repetitief zou worden, maar dat leek nergens voor nodig te zijn. Er zijn talloze verschillende vijanden, wat een goed iets is omdat je vliegensvlug door de levels heen knalt.

Bovendien behaal je succes door de roem-meter hoog te houden. Deze stijgt of daalt afhankelijk van hoeveel rampen je stopt of door de vingers ziet. Ook kun je langs burgers vliegen om ze een high fi ve te geven, wat voor een kleine stijging van je roem zorgt.

Kortom

Uiteindelijk is The Hero gewoonweg een leuke game. Het ziet er strak uit, werkt op de lachspieren en de survival-modus is zeer geschikt voor korte speelsessies. Wat ik vooral waardeerde, was dat de game ook maar enig aspectvan realisme vermijdt. Wanneer ik ooit in een stad kom te leven die zo vaak afbrandt als dat in dit computerspel gebeurt, zou ik waarschijnlijk gaan denken dat ik per ongeluk naar Chicago was verhuisd.

0 Reactie(s) op: Een toevoeging aan het repertoire van elke gamer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.