Een traditionele point and click game

© CIDimport

Een traditionele point and click game

Geplaatst: 28 februari 2012 - 12:36

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Robin Smit

Waarschijnlijk zijn we allemaal wel bekend met de vele 'point and click' games. Hierbij is het de bedoeling om door goed te kijken en slim na te denken een verhaal op te lossen. Een van deze games is The Lost City.

In deze game volg je het verhaal dat je oma vertelde over een geheime stad. Niemand geloofde haar, maar met het artefact dat ze je heeft gegeven ga jij op zoek naar deze stad van een vergeten volk dat er vele jaren geleden leefde. Tijdens het spelen van The Lost City komen direct de typische elementen van een point and click game naar voren. Door goed te kijken op de locaties waar je je bevindt, zul je al snel nieuwe en geheime locaties ontdekken.

Doordat The Lost City zeker geen makkelijke game is, weet het spel zeker te blijven boeien. De uitwerking van het verhaal had iets beter gekund. Dit wordt nu voornamelijk tekstueel gedaan. Doordat de game vanaf het eerste moment leuke uitdagende puzzels bevat is het moeilijk om eenmaal te stoppen, zodra je begonnen bent.

Kortom

The Lost City is een traditionele point and click game voor iOS. Alhoewel het verhaal iets beter uitgewerkt had mogen zijn, is de game erg spannend en uitdagend. Wanneer je eenmaal begint met spelen, is het moeilijk om deze game weer weg te leggen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten