Een unieke puzzelgame met mooie visuele effecten

Door: ryan-rigney | 02 september 2011 14:35

Apps & Software

Deze unieke puzzelgame gebruikt een indrukwekkende physics engine en heeft geslepen visuele effecten. Het is dan ook spijtig dat het op gebied van gameplay onder de maat is.

In Liqua Pop moet je bubbels kapot prikken door ze te combineren met bubbels van dezelfde kleur. De puddingachtige bubbels zweven vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden en stuiteren heen en weer door de gave physics engine. De bubbels kan je met het touch screen verslepen, zelfs door de spleten tussen andere bubbels heen, en je combineert ze om een enorme superbubbel te maken.

Zodra dat gebeurt zal de grote bubbel uit elkaar knallen. Je moet voorkomen dat het hele scherm vol loopt met bubbels, terwijl je punten verdient door de gekleurde bubbels te combineren.

Visueel snoepgoed

Het grootste voordeel van Liqua Pop is de vormgeving. Het spel ziet er geweldig uit, vooral tijdens bewegingen. De bubbels glippen en glijden langs elkaar met een vloeibaarheid die uiterst vermakelijk is om naar te kijken. Vooral het creëren van enorme bubbels die vervolgens de andere bubbels tegen het scherm aan duwen, is een leuk iets.

Kortom

Maar puzzelfanaten die een strategische uitdaging zoeken, komen bedrogen uit. Het spel is mooi en geeft je zeker wat om naar te kijken, maar daar blijft het bij.

0 Reactie(s) op: Een unieke puzzelgame met mooie visuele effecten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.