Een vrolijk kinder-appje!

Door: marleen-vos | 05 september 2011 14:57

Review

Kan Boris het feestje redden? Dat is de vraag die je je als lezer stelt in het digitale prentenboek Boris Breker! In dit interactieve verhaal doorloop je samen met de kleine Boris het verjaardagsfeestje van zijn vriendinnetje Sue, waar niet alles op rolletjes loopt.

De Engelstalige versie is al eens in de prijzen gevallen en nu is de Nederlandstalige hard op weg om dit te evenaren. Boris is een klein, irritant mannetje dat de boel maar wat graag kort en klein slaat. De tekst is geslaagd (een unicum bij een app-vertaling) en elke pagina heeft andere functies en grapjes, waardoor de app lang blijft boeien. Het schuifje brengt de animaties tot leven en dit kun je zo vaak herhalen als je wilt, net als terug- en vooruitspoelen.

Kortom

Boris Breker! Is een leuke app die het verhaal vertelt van een klein irritante mannetje. De app is natuurlijk het leukst om zelf te lezen, maar de voorleesstem is prettig om naar de luisteren. De prijswinnende app Van dit soort kinder-apps mogen er meer worden gemaakt!

0 Reactie(s) op: Een vrolijk kinder-appje!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.