Een woedend konijn op een skateboard!

Door: ryan-rigney | 02 september 2011 10:48

Apps & Software

In de iPhone-game Eco Punk bestuur je een woedend konijn op een skateboard die tot extreme maatregelen overgaat om de vervuiling van zijn omgeving tegen te gaan. Wij verzinnen het ook niet; deze game gaat daar echt over.

De basis van de gameplay bestaat uit het besturen van het konijn Eco Punk door je vinger over het touch screen te schuiven. Hierdoor rijdt Eco Punk op zijn hippe skateboard door de gevaarlijke straten van een klein stukje stad, waarbij je verschillende soorten vuilnis moet zien op te rapen. Als je meerdere stukken vuilnis achter elkaar opraapt, dan ontvang je bonuspunten. Er rijden echter ook auto's door de straten en als je die ook maar met een haartje aanraakt, ontploft Eco Punk in een explosie van ingewanden en bloed.

Power-ups

Tijdens het spelen kom je meerdere power-ups tegen. Een van deze power-ups geeft Eco Punk twee machinegeweren waarmee je de milieuvernietigende auto's op extreme wijze overhoop kunt knallen. Het spel is extra grappig door omstanders die niet bang zijn om Eco Punk te laten weten wat ze van hem vinden. Naast de klassieke modus is er ook een time bend-optie beschikbaar. Hierbij bewegen de auto's alleen als Eco Punk ook beweegt. Daardoor moet je op een hele andere (strategische) manier gaan denken dan bij de normale modus.

Kortom

Eco Punk is absoluut geen diepe game-ervaring te noemen, maar de game biedt een leuke manier om een paar losse minuten door te komen. De game is tevens in gratis vorm te downloaden, maar je zal dan wel de nodige advertenties voor je kiezen krijgen. Opmerkelijk genoeg is deze variant ook te downloaden voor de iPad, maar op dat platform ontbreekt de betaalde app. Een vreemde zet, aangezien waarschijnlijk genoeg spelers het een klein bedrag over hebben om een advertentieloze game te spelen. Wellicht dat de makers deze betaalde app op een later tijdstip alsnog voor de iPad beschikbaar stellen.

0 Reactie(s) op: Een woedend konijn op een skateboard!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.