Een zwartgeklede ninja die zijn dorp moet beschermen tegen piraten.

Door: anna-sonnemans | 01 september 2011 16:57

Review

Wekelijks komen er voor de iPhone veel nieuwe games uit. De meeste zijn goedkope en kleine spellen met weinig bekendheid, maar soms zit er een leuk concept tussen. Een voorbeeld hiervan is de hack 'n slash tekengame Draw Slasher: Dark Ninja vs Pirate Monkey Zombies.

Draw Slasher is de naam van een zwartgeklede ninja die zijn dorp moet beschermen tegen piraten. Moordlustige, ondode, aapachtige zeerovers om precies te zijn. Het doel van de game is eenvoudig: rijg zoveel mogelijk zombieprimaten aan Draw Slashers katana zonder dood te gaan. Hoe meer zombies het loodje leggen, hoe hoger je score zal zijn.

Strepen tekenen

De game maakt vooral gebruik van de tekenfunctie van het touch screen. Iets waar de iPhone niet uniek in is, maar wat aardige ideeën qua gameplay oplevert. In Draw Slasher moet je namelijk letterlijk een streep door je vijanden halen om ze te verslaan. Die streep bepaalt de beweging die de ninja met zijn zwaard maakt en dus de manier waarop de ninja zijn vijanden klieft of spietst. Het touch screen zou daarbij wat gevoeliger mogen zijn, want niet alle strepen worden even goed geregistreerd.

Weinig omvattend

Draw Slasher: Dark Ninja vs Pirate Monkey Zombies is een leuke, maar weinig omvattende hack 'n slash game waar de tekenmogelijkheid van het touch screen bepaalt hoe je ninja de zombies aanvalt.

Kortom

Een grappig concept, cartoonachtige graphics en de originele besturing maken de game interessant genoeg om even uit te proberen. Toch heeft het spel mede door de repetitieve gameplay nu nog te weinig om het lijf om erg lang te vermaken.

0 Reactie(s) op: Een zwartgeklede ninja die zijn dorp moet beschermen tegen piraten.

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.