© CIDimport

Eenmalige app

Geplaatst: 12 januari 2012 - 13:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Redactie ID.nl

Iedereen die een beetje hip wil zijn zorgt natuurlijk dat hij of zij helemaal up to date is wat betreft nieuws over mode en beauty. Vroeger deed je dit door tijdschriften als Grazia en Elle te lezen, maar dat is zó 2011! Tegenwoordig houdt de echte fashionista al het nieuws wat er toe doet bij ia de smartphone. Die uiteraard in een superhippe case zit.

Een app met alleen maar mode en beauty-nieuws is in Nederland vrij zeldzaam. De makers van I Love Fashion News zagen een gat in de markt en zijn daarin gesprongen. Deze app biedt de gebruiker een overzicht van het nieuws op trendgebied. Of dit nou mode, make-up of andere verzorgende producten zijn. Ook staan er korte artikelen doorheen over beroemdheden en zijn er fashion-weetjes te vinden.

De app is geen grafisch hoogstandje; de 'terug'-knop staat dwars over het logo en ook het switchen tussen meerdere artikelen of kopjes gaat niet echt soepel.

Na de eerste paar keren gebruik begon I Love Fashion News ook veel te haperen en crashte de app bij het opstarten. Onder de motorkap moet duidelijk nog een hoop gesleuteld worden want echt bruikbaar is de app zo niet. Ook een nieuwe installatie mocht niet baten en dat is jammer.

Kortom

I Love Fashion News is een leuk idee voor hen die veel om hun uiterlijk geven, maar er zitten nog een boel haken en ogen aan. Deze app loopt erg vaak vast en knoppen zijn vaak onhandig gepositioneerd. Het nieuws is gelukkig wel redelijk goed gerangschikt, waardoor je een prima overzicht hebt, mits de app werkt natuurlijk.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten