Eenvoudig alle HotSpots van KPN vinden

Door: robin-smit | 13 juli 2012 14:17

Review

Alhoewel steeds meer mensen de beschikking over een 3G verbinding op hun telefoon hebben, blijft het in sommige gevallen nog wel eens handig om een HotSpot in de omgeving te hebben. Vooral op plekken waar je geen bereik hebt of voor mensen die nog geen 3G ontvangen op hun telefoon. De HotSpot app van KPN helpt je deze HotSpots te vinden.

Op het openingsscherm van de app kan aan de hand van een kaart of een lijst worden aangegeven waar de dichtstbijzijnde HotSpots zich op dit moment bevinden ten opzicht van je huidige locatie. Eventueel kan er ook een route naar een HotSpot worden gegeven. Het gaat in de app echter wel alleen om HotSpots van de KPN, waarmee de app dus voornamelijk interessant is voor klanten van KPN. Erg handig is wel de automatische aanmeld functie, waarmee je door het achterlaten van je gebruikersnaam en wachtwoord automatisch wordt aangemeld wanneer er een HotSpot in de buurt is. Verder biedt de app ook de mogelijkheid om te zien hoeveel data er gebruikt is bij de HotSpots.

Alhoewel de app precies doet wat je zou verwachten, heeft de app een groot nadeel. Zo zijn de locaties van de HotSpots niet offline opgeslagen. Hierdoor is er altijd een actieve internetverbinding nodig om HotSpots te vinden. Dit is opvallend, aangezien je zou verwachten dat je deze niet tot je beschikking hebt op de momenten dat je echt een HotSpot nodig hebt.

Kortom

HotSpots van KPN is een app waarmee alle HotSpots van KPN eenvoudig kunnen worden gevonden. De app zoekt direct de HotSpots die in de buurt zijn en kan deze op een kaart of in een lijst weergeven. Helaas is er wel een actieve internetverbinding nodig om de app te gebruiken.

0 Reactie(s) op: Eenvoudig alle HotSpots van KPN vinden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.