Eenvoudig melding maken van overlast in jouw gemeente

© CIDimport

Eenvoudig melding maken van overlast in jouw gemeente

Geplaatst: 5 maart 2012 - 15:52

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Hondenpoep op de stoep, een losse stoeptegel, zwerfafval. Allemaal ergernissen die je nog wel eens tegenkomt in jouw gemeente. Je kunt het opkroppen, maar je kunt er ook melding van maken. Dankzij apps als Makkelijk Melden is dat gemakkelijker dan ooit. Een betere wereld, begint bij jezelf!

De app van Makkelijk Melden zit, in tegenstelling tot soortgelijke apps, erg eenvoudig in elkaar. De app helpt je om overlast te melden bij de gemeente, en daar houdt het dan ook wel mee op.

Een melding maken gaat er gemakkelijk. Dankzij de gps in je iPhone weet de app waar je bent. Eventueel kun je ook een melding maken als je niet in de buurt bent. Op een kaart geef je eenvoudig aan waar het probleem zich voordoet. Dankzij categorieën met veelvoorkomende meldingen geef je eenvoudig op wat er loos is. Je kunt een foto toevoegen, en na het invullen van enkele gegevens wordt de melding verstuurd naar de desbetreffende gemeente.

Kortom

Makkelijk Melden brengt je op een gemakkelijke wijze in contact met de gemeente. De app bevat niet teveel poespas, en een melding maken is erg eenvoudig. Na het melden van een klacht, kan je aangeven dat je via de email op de hoogte gehouden wilt worden. Zo kun je direct checken of de gemeente actie onderneemt of niet.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten