Eerste details Assassin's Creed III uitgelekt

© PXimport

Eerste details Assassin's Creed III uitgelekt

Geplaatst: 1 maart 2012 - 09:51

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Elmar Rekers

Assassin's Creed III zal zich afspelen ten tijde van de Amerikaanse Revolutie, waarbij het hoofdpersonage Amerikaan zal zijn. Dat lijkt duidelijk te worden uit een uitgelekte promotieposter van deze Ubisoft-game.

Er gaan al enige tijd geruchten dat Ubisoft voor Assassin's Creed III de Amerikaanse Revolutie als decors wilde gaan gebruiken. Op de poster is een Amerikaanse vlag uit de betreffende periode te zien die dit gerucht nu lijkt te bevestigen.

Amerikaan

Ook is op de afbeelding het nieuwe hoofdpersonage te zien. Deze draagt een Amerikaans legerjasje uit de 18e eeuw en beschikt over wapens en sierraden die lijken te bewijzen dat hij van Amerikaanse afkomst zou zijn. Een bevestiging voor deze geruchten heeft uitgever en ontwikkelaar Ubisoft echter nog niet gegeven.

Volgens website Kotaku zal Ubisoft Assassin's Creed III op 5 maart officieel aankondigen. Ubisoft zelf laat nog niets over de game los, maar meldt op zijn officiële website wel dat er binnenkort een 'grote aankondiging' gedaan zal worden.

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten