Einde in zicht voor Windows 8.1-versies Facebook en Messenger

Door: Randolf Bouwma | 27 maart 2017 10:43

Apps & Software

Wie de apps van Facebook en Messenger gebruikt op Windows 8.1, Windows 8.1 Mobile of lager, moet voor het einde van de maand op zoek naar vervanging. De ondersteuning voor deze platformen stopt namelijk eind maart.

Lees ook: De 10 beste mobiele messenger-apps

De Facebook- en Messenger-apps blijven wel werken in Windows 10 Mobile. Uit de meest recente cijfers blijkt echter dat veruit de meeste Windows Phone-bezitters de overstap naar Windows 10 Mobile nooit gemaakt hebben. 85 procent zit nog op Windows 7, 8 of 8.1.

Voor hen was het eerder deze maand tevens een domper dat Microsoft de ondersteuning voor Skype stopte. Ook daar wordt alleen nog gewerkt aan de Windows 10 Mobile-versie. Het besturingssysteem heeft inmiddels slechts een marktaandeel van 1 procent.

Ook verouderde Android en iOS-versies

Er is vanaf het einde van deze maand ook geen ondersteuning meer voor sterk verouderde Android- en iOS-versies van de Facebook- en Messenger-apps. Gebruikers hiervan wordt aangeraden hun apps te updaten naar de nieuwste versies, of anders Facebook te gebruiken via de mobiele browser.

0 Reactie(s) op: Einde in zicht voor Windows 8.1-versies Facebook en Messenger

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.