Erg leuk, maar net niet uitdagend genoeg

Door: Robin Smit | 20 december 2011 09:12

Apps & Software

Er zijn van die spellen die niet uitgebreid moeten zijn om leuk te zijn. Diamond Dash is zo'n spel. In dit spel is het de bedoeling om zo veel mogelijk gekleurde tegeltjes van een spelbord weg te spelen en hiermee zo veel mogelijk punten te scoren.

Voor het wegspelen van de tegeltjes heb je telkens 60 seconden de tijd. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk tegeltjes van dezelfde kleur in een keer weg te spelen, om een zo hoog mogelijke score te krijgen. Door integratie met Facebook is het ook mogelijk om highscores van Diamond Dash met vrienden te delen.

Voor veel spelers zal Diamond Dash waarschijnlijk aardig bekend voorkomen. De game heeft veel weg van bijvoorbeeld Bejeweled. Wanneer je dit spel kent, zul je bij Diamond Dash al snel tegen het feit aan lopen dat de app slechts een spelmodus heeft. Hierdoor is Diamond Dash niet echt heel uitdagend meer na een tijdje.

Kortom

Diamond Dash is een simpel arcade spel dat door de integratie van facebook leuk is om samen met vrienden te spelen. Door de zeer beperkte mogelijkheden is de kans om snel op het spel uitgekeken te raken vrij groot.