Even roepen naar het vogeltje

Door: robin-smit | 27 oktober 2012 15:07

Review

Staat iedereen klaar voor de foto? 3... 2... 1... VAPP! Ja, het klinkt misschien vreemd, maar met de Vapp maak je vanaf nu foto's door geluid te maken. De oude vertrouwde timer kan met pensioen.

Hoe werkt dit? Vapp is eigenlijk een vrij normale camera app waarmee je, net als zoveel andere apps, foto's kan maken. Het grote verschil is dat sluiterknop van de app wordt geactiveerd zodra je voldoende geluid maakt. Erg handig is dat je het geluidsniveau dat hiervoor nodig is zelf kans instellen. Hiermee zou de app zowel bij de herrie van een 'Death Metal Gig' als bij de stilte van een 'Field in the Morning' goed bruikbaar moeten zijn. Daarom is de app ook erg geschikt voor het maken van portretfoto's.

Eventueel is het ook nog mogelijk om een timer te koppelen aan het geluid. Hierdoor heb je na het roepen nog enkele seconden de tijd om een leuk glimlach op te zetten.

Kortom

Vapp is een originele camera app die je foto's laat maken door geluid te maken. Dit maakt de app erg geschikt voor het maken van portretfoto's. De app is in te stellen op verschillend geluidsniveau's en hierdoor in verschillende omgevingen goed bruikbaar

0 Reactie(s) op: Even roepen naar het vogeltje

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.