Even tot rust komen

Door: robin-smit | 06 februari 2012 16:30

Review

Soms kan het moeilijk zijn om in alle chaos van het dagelijkse leven nog een beetje rust te vinden. Om je hier een beetje bij te helpen is er Serenity, the relexation app.

Serenity is een app die je de mogelijkheid geeft om te genieten van een van de 30 verschillende rustgevende audiovisuele scènes. Deze scènes variëren van aangezichten van hevige onweersbuien tot filmpjes van leuke dieren die begeleid worden door pianomuziek. In de eerste instantie kun je je afvragen of dergelijke scènes je echt tot rust brengen, maar de ervaring leert dat een paar minuten met Serenity je hoofd toch even leeg kan maken. Er zijn veel mooie scènes in de app verwerkt, die zeker voor de prijs erg verrassend zijn.

De app biedt verder een shuffle modus en een timer, zodat het ook mogelijk is om elke keer een andere scène te zien. Tevens is er ondersteuning voor AirPlay, waardoor het mogelijk is de scènes op je televisie weer te geven, om zo bijvoorbeeld een gedigitaliseerde open haard in je kamer te creëren.

Kortom

Serenity is een app die niets meer of minder doet dan de makers beweren. De app biedt 30 rustgevende scènes, waarmee je even kan ontsnappen aan alle stress om je heen. Ook kan je de app door middel van AirPlay aan je televisie koppelen, zodat het mogelijk is om daar naar de scènes te kijken.

0 Reactie(s) op: Even tot rust komen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.