Facebook-posts bewaren voor later in Chrome

Door: Martin Gijzemijter | 15 mei 2014 08:49

How To

Als je aan de slag moet, maar eigenlijk geen zin hebt, dan is er geen betere site om je af te leiden dan Facebook. Want tja, je wilt natuurlijk niets missen. Toch is het soms beter om het lezen even uit te stellen, hetgeen precies is wat je kunt doen met Facebook Favorite voor Chrome.

Facebook Favorite installeren

Het idee achter Facebook Favorite is eigenlijk helemaal niet nieuw, maar natuurlijk wel briljant toegepast. We kennen al jaren functies en extensies die je in staat stellen om berichten op internet voor later te bewaren in een leeslijst. Deze extensie doet precies hetzelfde, maar dan voor Facebook.

Helaas is er geen extensie beschikbaar voor Firefox, dus deze tip is alleen bruikbaar voor Chrome-gebruikers. De Chrome-extensie download je gewoon via de Chrome Web Store, je hoeft er je browser niet voor te herstarten.

Facebook staat vol met berichten die je afleiden. Bewaar ze voor later!

Posts bewaren voor later

Wanneer je nu inlogt op Facebook met Chrome, is het in eerste instantie even zoeken naar wat er anders is. De extensie past zichzelf namelijk keurig in het ontwerp van Facebook. Uiteraard betekent dit dat, zodra Facebook z'n ontwerp verandert, er wat dingen uit het lood zullen lopen, maar dan kun je de functie altijd weer uitschakelen tot dat verholpen is.

Wanneer je nu kijkt naar een post, zie je naast het gebruikelijke 'Vind ik leuk', 'Reageren' en 'Delen', ook een nieuwe optie, genaamd Favorite. Wanneer je hierop klikt, verschijnt het woord Saved, hetgeen inhoudt dat de post is bewaard voor later.

Wil je nu alle berichten die je voor later hebt bewaard lezen, dan doe je dat niet in Facebook zelf. In plaats daarvan klik je op het pictogram van Facebook Favorite rechtsboven om de lijst met bewaarde berichten. Zo kun je heel eenvoudig en efficiënt door je lijst met berichten bladeren.

In een overzicht zie je de berichten die je bewaard hebt voor later.

0 Reactie(s) op: Facebook-posts bewaren voor later in Chrome

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.