FastPreview 3.1

Door: robbin-ooijevaar | 15 december 2011 11:43

Apps & Software

Met een fotoviewer kunt u afbeeldingen bekijken zonder een bewerkingsprogramma als Photoshop te starten. Er zijn tal van dit soort programma's en ook in Windows zelf is de previewfunctie opgenomen. FastPreview is echter uniek, omdat deze freeware het mogelijk maakt een voorbeeldweergave te bekijken via de rechtermuisknop.

Open een map waar foto's in staan, klik met rechts op een fotobestand en de voorbeeldweergave verschijnt direct in beeld. Onder de fotoweergave ziet u de afmetingen (resolutie) van het bestand, bijvoorbeeld 1025 x 768 pixels. De grootte van de getoonde voorbeeldweergave kunt u aanpassen door onder de afbeelding op Info and settings te klikken. Een instelling van 400 x 400 pixels vormt een goede tussenweg: het resultaat neemt niet te veel ruimte in beslag en u kunt de foto goed bekijken. FastPreview ondersteunt alle gangbare fotoformaten, zoals bmp, jpg en png. Ook kan het programma een voorbeeld tonen van Photoshop-bestanden (psd's). Dat scheelt tijd, want zo hoeft u Photoshop niet meer te starten om de inhoud van een bestand te bekijken!

Na een klik met de rechtermuisknop toont FastPreview een voorbeeldweergave van uw afbeelding.

FastPreview 3.1

Freeware

Taal Engels

Download 3 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: FastPreview 3.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.