© PXimport

FavBackup 2.1.3

Geplaatst: 16 april 2012 - 12:01

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Robbin Ooijevaar

Afhankelijk van de browser (en taal) die u gebruikt, heten uw websiteboekenleggers favorieten, bladwijzers of bookmarks. In elke webbrowser kunt u uw bladwijzers eenvoudig back-uppen en herstellen. Het nadeel hiervan is wel dat de stappen die hiervoor nodig zijn in elke webbrowser afwijken en het dus (in het eenvoudigste geval) even zoeken is. Dankzij FavBackup kunt u de bladwijzers en andere webbrowserinstellingen op een eenduidige manier veiligstellen en weer herstellen.

Fav­Backup ondersteunt alle bekende en minder bekende webbrowsers, zoals Chrome, Safari, Internet Explorer en Firefox. Klik in het menu op Backup en vervolgens op het icoontje van de webbrowser waarvan u de instellingen en bladwijzers wilt veiligstellen. Geef bij Backup location de map op waar FavBackup de reservekopie moet opslaan. Per onderdeel kunt u aangeven wat u wilt back-uppen, bijvoorbeeld alle instellingen of alleen de websiteboekenleggers. Gebruik het menu Restore om uw gegevens uit een back-up terug te herstellen. De makers van FavBackup hadden ten tijde van schrijven blijkbaar geen budget voor fatsoenlijke hosting. Er wordt verwezen naar een gratis hostingdienst. Deze is verre van overzichtelijk en heeft een wachttijd voordat u kunt downloaden.

© PXimport

Gebruikt u meerdere webbrowsers? Dan hebt u FavBackup nodig om snel een back-up te maken van websiteboekenleggers en/of instellingen.

© PXimport

FavBackup 2.1.3

Freeware

Taal Engels

Download 6 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen 133 MHz-processor, 32 MB RAM, 4 MB harde schijf ruimte

 

© PXimport

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten