Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

FavBackup 2.1.3

Door: Robbin Ooijevaar | 16 april 2012 16:01

None
Apps & Software

Afhankelijk van de browser (en taal) die u gebruikt, heten uw websiteboekenleggers favorieten, bladwijzers of bookmarks. In elke webbrowser kunt u uw bladwijzers eenvoudig back-uppen en herstellen. Het nadeel hiervan is wel dat de stappen die hiervoor nodig zijn in elke webbrowser afwijken en het dus (in het eenvoudigste geval) even zoeken is. Dankzij FavBackup kunt u de bladwijzers en andere webbrowserinstellingen op een eenduidige manier veiligstellen en weer herstellen.

Fav­Backup ondersteunt alle bekende en minder bekende webbrowsers, zoals Chrome, Safari, Internet Explorer en Firefox. Klik in het menu op Backup en vervolgens op het icoontje van de webbrowser waarvan u de instellingen en bladwijzers wilt veiligstellen. Geef bij Backup location de map op waar FavBackup de reservekopie moet opslaan. Per onderdeel kunt u aangeven wat u wilt back-uppen, bijvoorbeeld alle instellingen of alleen de websiteboekenleggers. Gebruik het menu Restore om uw gegevens uit een back-up terug te herstellen. De makers van FavBackup hadden ten tijde van schrijven blijkbaar geen budget voor fatsoenlijke hosting. Er wordt verwezen naar een gratis hostingdienst. Deze is verre van overzichtelijk en heeft een wachttijd voordat u kunt downloaden.

Gebruikt u meerdere webbrowsers? Dan hebt u FavBackup nodig om snel een back-up te maken van websiteboekenleggers en/of instellingen.

FavBackup 2.1.3

Freeware

Taal Engels

Download 6 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen 133 MHz-processor, 32 MB RAM, 4 MB harde schijf ruimte

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reacties op: FavBackup 2.1.3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.