fbDownloader 1.1

Door: Robbin Ooijevaar | 20 september 2011 14:04

Apps & Software

Facebook en foto's zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Afbeeldingen waar u zelf op te vinden bent of een compleet album van een van uw Facebook-vrienden zijn lastig te downloaden. Met fbDownloader krijgt u dit wel voor elkaar.

Uiteraard is een Facebook-account vereist. Vervolgens dient u, net als bij veel andere Facebook-programma's, in te loggen en het gebruik van fbDownloader toe te staan. fbDownloader kan vanaf nu direct foto's downloaden, bijvoorbeeld alle kiekjes waarin u getagd bent. Klik hiervoor op Your tagged photos. Met de optie All your photo albums haalt u uw eigen Facebook-albums binnen. Deze optie is vooral handig als u vaak foto's op Facebook plaatst vanaf uw mobieltje en de afbeeldingen niet op de computer hebt staan. Tenslotte heeft fbDownloader de optie om albums van Facebook-vrienden in één keer te downloaden. Klik hiervoor op Your friends photos en geef aan van wie u de foto's wilt binnenhalen.

Met fbDownloader downloadt u complete fotoalbums van Facebook.

fbDownloader 1.1

Freeware

Taal Engels

Download 1,5 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Let op: 1 van 42 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: fbDownloader 1.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.