FixWin 1.2

Door: Evi Maquoi | 16 augustus 2010 13:41

Apps & Software

Verdwijnt uw prullenbak soms zomaar van het bureaublad? Kunt u het rechtermuisknopmenu in Internet Explorer plots niet meer gebruiken? Of slaat Windows Media Center af en toe tilt? Balen! De makers van FixWin beweren met hun programma een vijftigtal bekende Windows 7 en Vista-problemen te kunnen oplossen.

Het is altijd raadzaam om eerst een herstelpunt aan te maken voordat u zulke software draait. Kwestie van geen belangrijke bestanden te verliezen. Dit kan handmatig via Configuratiescherm / Systeem en beveiliging / Systeem / Systeembeveiliging / Maken. U kunt ook de Create System Restore Point-knop van FixWin gebruiken.

Maak eerst een herstelpunt aan voordat u Windows-fouten gaat repareren.

FixWin bundelt oplossingen voor problemen in vijf categorieën: Windows Explorer, Internet & Connectivity, Windows Media, System Tools en Additional Fixes. Wanneer u door de verschillende categorieën bladert, krijgt u lijstjes met vaakvoorkomende fouten te zien, zoals: Aero Shake is not working, Internet Explorer icon is missing on desktop en Restore the Windows Sidebar Gadgets. Eén druk op de Fix-knop ernaast verhelpt het probleem. Let wel, het is niet zo dat FixWin op zoek gaat naar fouten die op uw computer staan. Het programma biedt uitsluitend standaardoplossingen aan voor vaakvoorkomende problemen. Tijdens onze test werkte het programma vlekkeloos.

FixWin bundelt de oplossingen in overzichtelijke categorieën.

FixWin 1.2

Freeware

Taal Engels

Download 175 KB

OS Windows Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Maker Ramesh Kumar

Oordeel 8/10

Pluspunten

Behoorlijke lijst oplossingen voor bugs

Eenvoudig in gebruik

Overzichtelijk

Minpunten

Geen Nederlandstalige versie

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: FixWin 1.2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.