FlightTrack 5: Optimaal inzicht in vluchtinformatie

Door: robin-smit | 29 november 2013 11:10

Review

Als je zelf veel vliegt dan weet je hoe handig het kan zijn om de laatste informatie van jouw vluchten altijd bij de hand te hebben. Gelukkig is er daarvoor nu nog maar een app die je moet onthouden, namelijk FlightTrack 5. Deze app vertelt je namelijk echt alles dat je wil weten.

FlightTrack 5

Prijs: € 2,22

Beschikbaar voor: Android

Uitgever: Mobiata

Grootte: 6.7MB

Versie: 5.0.1

Bijgewerkt: 25 november 2013

Vereist: Android 4.0

Download FlightTrack in de Google Play Store

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Veel informatie
  • Vluchten vergelijken
  • Vliegtuig volgen
  • Minpunten
  • Geen automatische updates

FlightTrack 5 is een app waarin het mogelijk is om vluchtinformatie te raadplegen. Dit doe je door in eerste instantie de vlucht of vluchten te zoeken waarvan jij informatie wil ontvangen. De app zal vervolgens per reis die jij hebt ingevoerd een blok aanmaken waarin de belangrijkste informatie wordt gebundeld. Zo zie je bijvoorbeeld vertrek- en aankomsttijden van vluchten, de route die het vliegtuig zal afleggen en eventueel of een vliegtuig vertraging heeft. Erg leuk aan FlightTrack 5 is dat de app je ook de vermoedelijke locatie van het vliegtuig op dit moment laat zien. Zo kan je bij een vlucht van iemand anders zien over welk land hij of zij op dit moment vliegt.

Wanneer je meerdere vluchten invoert in de app, zul je deze vluchten in meerdere blokken onder elkaar zien. Erg handig hieraan is dat de aankomsttijden van deze vluchten overzichtelijk onder elkaar worden geplaatst en het hierdoor mogelijk is om deze te vergelijken. Dit komt weer erg goed van pas in het geval je meerdere personen vanaf meerdere vluchten opwacht. Helaas stuurt FlightTrack 5 je geen automatische updates betreffende deze vluchten. Dit zou ik toch wel graag hebben gezien bij een app in deze categorie.

Conclusie

FlightTrack 5 is een handige app die het mogelijk maakt om de meest uiteenlopende informatie over vluchten op te vragen. Hierbij valt voornamelijk de functionaliteit op om van meerdere vluchten gegevens bij te houden en deze eenvoudig met elkaar te vergelijken. Helaas stuurt FlightTrack 5 je geen automatische updates betreffende jouw vluchten. Dit had ik toch graag gezien in de app.

0 Reactie(s) op: FlightTrack 5: Optimaal inzicht in vluchtinformatie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.