Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Foto’s en video twitteren via yfrog

Door: Evi Maquoi | 03 juni 2010 13:14

None
Apps & Software

Met yfrog is het mogelijk om foto’s en videofragmenten aan uw tweets te koppelen. Het delen van foto’s kan weliswaar ook via Twitpic (een andere populaire dienst), maar yfrog is dus net iets uitgebreider.

Nadat u uw Twitter-naam en wachtwoord hebt ingevoerd op yfrog.com kunt u onmiddellijk berichten posten. U kunt foto’s of videofragmenten toevoegen via uw harde schijf, een URL, e-mail of rechtstreeks via uw webcam. Niet enkel jpg-bestanden, maar ook afbeeldingen met een bmp-, gif-, png-, tif-, pdf-, swf- en ico-extensie worden ondersteund. De dienst kan daarnaast ook overweg met videobestanden in mp4-, mov-, 3gpp-, mkv-, wmv- en avi-formaat.

Indien gewenst kunt u uw yfrog-tweets ook rechtstreeks publiceren op uw Facebook- of MySpace-pagina. In uw Twitter-account krijgt u een korte, unieke yfrog-link waarop volgers de afbeelding of het videofragment kunnen bekijken. Via My yfrog krijgt u ook nog een overzicht van alle foto’s en videofragmenten die u ooit hebt geüpload.

yfrog is een dochterbedrijfje van de populaire mediahosting ImageShack en werkt even gebruiksvriendelijk als laatstgenoemde online dienst.

Gebruikt u Twitter voornamelijk op uw mobiel? Yfrog Mobile is beschikbaar voor BlackBerry en Android.

Via My yfrog krijgt u een handig overzicht van uw geüploade tweets met foto’s en videoberichten.

0 Reacties op: Foto’s en video twitteren via yfrog

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.