© CIDimport

Fotobloggen met je iPhone

Geplaatst: 1 september 2011 - 07:07

Aangepast: 16 november 2022 - 10:25

Redactie ID.nl

Zaplife is een leuke applicatie. Het stelt je in staat om te fotobloggen met je iPhone. Upload een foto en creëer je eigen album. Zaplife speelt puur in op de beleving en het verhaal achter je foto's.

Het doel van Zaplife is niet alleen simpelweg een foto te uploaden, er zijn al erg veel mogelijkheden om dit te doen. Met Zaplife zet je direct je foto online en kun je ook je eigen timeline creëren. Alles is erg mooi vormgegeven. Je kunt je album of timeline personaliseren waarmee Zaplife echt op de beleving van de foto's en het verhaal in probeert te spelen. Alle foto's die je upload blijven privé eigendom, maar je geeft Zaplife wel het recht om wat je online zet te gebruiken ter promotie van Zaplife.com.

Kortom

Eigenlijk is Zaplife een nieuw sociaal netwerk puur gericht op foto's. Je kunt vrienden toevoegen, reageren op foto's en 'thumbs up geven net als bij Facebook. Je foto's zijn ook makkelijk te delen via andere netwerken. Na het registreren krijg je je eigen fotoblog op Zaplife.com. Je hebt dan direct toegang vanaf je iPhone, maar natuurlijk ook gewoon vanaf je desktop.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten