Fotocollages maken op een hele fraaie manier

Door: menno-van-bohemen | 19 maart 2012 14:00

Review

In de App Store staan zo'n half miljoen apps. Het lijkt soms wel of de helft hiervan bestaat uit fotografie-gerelateerde apps. Voornamelijk de apps die je foto een vintage uiterlijk geven zijn populair, en apps om een collage met meerdere foto's te maken verschijnen ook steeds vaker. Soms zitten er pareltjes tussen. Fuzel is er zo een.

In Fuzel maak je eenvoudig de mooiste fotocollages. Bij het maken van een collage kun je kiezen voor een standaard passe-partout, maar je kunt ook zelf aan de slag om een creatieve layout te maken. Tevens kun je het passe-partout van een kleurtje voorzien en het is mogelijk om de dikte van de randen aan te passen.

Bij het vullen van de collages kun je gebruik maken van foto's uit je camerarol, of je kunt direct een foto maken. Uiteraard ontbreken ook de populaire kleuren-filters niet en je creatie delen op de bekende sociale netwerken is zo gedaan.

Kortom

Het idee om een collage te maken van je foto's is zeker niet uniek, maar de strakke vormgeving, eenvoudige bediening en uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat Fuzel erg prettig werkt. Een topper!

0 Reactie(s) op: Fotocollages maken op een hele fraaie manier

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.