Fotocollages op een hele fraaie manier

© CIDimport

Fotocollages op een hele fraaie manier

Geplaatst: 19 maart 2012 - 08:20

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Neem een standaard applicatie met camera-functionaliteit. Voeg er vervolgens enkele vintage kleurenfilters aan toe en je hebt een potentiële app-topper. Foto's in een vintage stijl zijn namelijk hip. Er zijn in de appstore dan ook steeds meer apps te vinden die deze gewilde functionaliteit hebben. Camera Awesome is er zo een, maar deze app heeft meer te bieden.

Camera Awesome is een foto-app die veel meer in z'n mars heeft dan de standaard camera die in iOS verwerkt zit. Zo kun je eenvoudig gebruik maken van een zelfontspanner en er is zelfs aan een stabilisator gedacht. Ook filmen is mogelijk met de app, wat de app tot een geduchte concurrent maakt om de plek van de standaard camera-app op je iPhone in te nemen.

Wanneer een foto is genomen dan kent de app veel mogelijkheden om je foto te pimpen. Zo kun je, naast het toevoegen van een vintage kleurenfilter, ook speciale kaders en textures toevoegen aan een foto. Tevens is het mogelijk om je foto te ontwikkelen als een echte fotograaf. Het contrast en de witbalans aanpassen is een eitje.

Kortom

Camera Awesome is een zeer complete foto-app. Voor zowel het nemen van de foto als het bewerken van de foto zijn erg veel mogelijkheden in de app aanwezig. Ook filmen is mogelijk, al heb je daarbij minder bewerkingsmogelijkheden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten