FotoMorph 13.2.4

Door: frank-de-graaf | 20 juni 2011 15:04

Apps & Software

Zoals de naam van het programma al doet vermoeden, kunt u met FotoMorph animaties maken waarbij de ene foto langzaam verandert in de andere. FotoMorph kan echter nog veel meer. Zo kunt u via de optie Pan bijvoorbeeld inzoomen op een klein onderdeel van een foto of transities mogelijk maken waarbij twee heel verschillende foto’s langzaam in elkaar veranderen.

FotoMorph is voorzien van tal van voorbeelden en de bedoeling van het programma wordt duidelijk uitgelegd. Desondanks is het programma niet eenvoudig in gebruik. Een goed startpunt is de knop waar de voorbeeldprojecten onder zijn opgeslagen. Hier leert u hoe u fotobewerkingen kunt doorvoeren. De uitleg over de werking ervan staat op de website. Klik hiervoor op FotoMorph, vervolgens op Online Help en dan op Tutorial. De uitleg is in het Engels en neemt u stap voor stap aan de hand bij het maken van animaties. Als u dit onderdeel onder de knie hebt, kunt u uw eigen project starten en foto’s in elkaar laten overlopen. Het eindresultaat kan worden opgeslagen als een film of als een bewegend .gif-plaatje.

FotoMorph is lastig onder de knie te krijgen, maar levert erg leuke resultaten op.

FotoMorph 13.2.4

Freeware

Taal Engels

Download 3,6 MB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Let op: 1 van 42 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: FotoMorph 13.2.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.