Fraaie app voor een mooie tekening op je iPad

© CIDimport

Fraaie app voor een mooie tekening op je iPad

Geplaatst: 16 april 2012 - 14:55

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Veel designers en creatievelingen hebben altijd een boekje op zak. Hierin kunnen ze een snelle schets maken of een idee uitwerken. Op de iPad zijn er veel apps beschikbaar die de plek van het traditionele schetsboekje proberen in te nemen. Sommige apps slagen daar goed in en andere apps komen niet eens in de buurt. Paper by 53 is een zeer eenvoudige app die duidelijk tot de eerste categorie behoort.

Het eerste wat opvalt als je Paper by 53 start, is de eenvoudige interface. Het is direct duidelijk waar de app voor dient. Je kunt diverse schetsboekjes aanmaken en hierbij een cover en titel kiezen. Standaard staat er al een gevuld boekje, waardoor je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden van de app.

Bij het maken van een nieuwe schets heb je de beschikking over 5 stuks tekengerei: een vulpen, potlood, stift, fineliner en kwast. Hiermee kun je in 9 verschillende kleuren tekeningen maken. De app heeft zeker niet te veel opties en die worden ook helemaal niet gemist. Je kunt eenvoudig je gemaakte tekeningen delen via email en de grote sociale netwerken.

Kortom

Paper by 53 is een prachtige app voor een snelle schets of gewoon mooie tekening op je iPad. De app zit eenvoudig in elkaar en het tekenen gaat erg intuïtief. Echt een heel fraaie app.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten