Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Free Opener 1.0

Door: Robbin Ooijevaar | 15 september 2011 15:16

Apps & Software

Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten bestanden. Om een bestand te openen, hebt u het bijbehorende programma nodig. Sommige bestandstypen zijn eenvoudig te herkennen, bij andere is dit lastiger. Bijna iedereen weet dat een doc- of docx-bestand een document herbergt en u Word nodig hebt om het te bewerken of te bekijken. Voor minder gangbare programma's zijn speciale viewers te downloaden.

Dankzij Free Opener kunt u de zoektocht naar het juiste programma vergeten. Free Opener is eveneens een viewer, maar ondersteunt meer dan 70(!) bestandstypen. Een volledig overzicht van alle programma's die u met Free Opener kunt bekijken vindt u op de website van de makers onder File formats. Free Opener is ideaal om achter de hand te houden, bijvoorbeeld om een mailbijlage te openen waarvoor u geen programma hebt geïnstalleerd. Het prettige aan Free Opener is dat het programma zich geen rechten toe-eigent. Hierdoor blijft uw computer dus Word-documenten gewoon met Word openen en jpg-afbeeldingen met uw grafische software. Sommige viewers eigenen zich het recht toe om een bepaald bestand te openen met alle ergernis van dien. Krijgt u een bestand niet open? Start Free Opener en gebruik het menu File / Open om het bestand aan te wijzen. Als Free Opener de indeling herkent, wordt de voorbeeldweergave getoond. Bewerken behoort niet tot de mogelijkheden, u kunt sommige bestanden wel afdrukken via File / Print.

Free Opener ondersteunt meer dan 70 bestandsformaten: van archief- tot muziek- en van Photoshop- tot Word-documenten.

Free Opener 1.0

Freeware

Taal Engels

Download 1,5 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Let op: 1 van 42 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reacties op: Free Opener 1.0

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.