Free Opener 1.0

Door: Robbin Ooijevaar | 15 september 2011 15:16

Apps & Software

Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten bestanden. Om een bestand te openen, hebt u het bijbehorende programma nodig. Sommige bestandstypen zijn eenvoudig te herkennen, bij andere is dit lastiger. Bijna iedereen weet dat een doc- of docx-bestand een document herbergt en u Word nodig hebt om het te bewerken of te bekijken. Voor minder gangbare programma's zijn speciale viewers te downloaden.

Dankzij Free Opener kunt u de zoektocht naar het juiste programma vergeten. Free Opener is eveneens een viewer, maar ondersteunt meer dan 70(!) bestandstypen. Een volledig overzicht van alle programma's die u met Free Opener kunt bekijken vindt u op de website van de makers onder File formats. Free Opener is ideaal om achter de hand te houden, bijvoorbeeld om een mailbijlage te openen waarvoor u geen programma hebt geïnstalleerd. Het prettige aan Free Opener is dat het programma zich geen rechten toe-eigent. Hierdoor blijft uw computer dus Word-documenten gewoon met Word openen en jpg-afbeeldingen met uw grafische software. Sommige viewers eigenen zich het recht toe om een bepaald bestand te openen met alle ergernis van dien. Krijgt u een bestand niet open? Start Free Opener en gebruik het menu File / Open om het bestand aan te wijzen. Als Free Opener de indeling herkent, wordt de voorbeeldweergave getoond. Bewerken behoort niet tot de mogelijkheden, u kunt sommige bestanden wel afdrukken via File / Print.

Free Opener ondersteunt meer dan 70 bestandsformaten: van archief- tot muziek- en van Photoshop- tot Word-documenten.

Free Opener 1.0

Freeware

Taal Engels

Download 1,5 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Let op: 1 van 42 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: Free Opener 1.0

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.