Free PDF to Word Doc Converter 1.1

Door: Robbin Ooijevaar | 22 september 2011 13:43

Apps & Software

Er zijn tal van mogelijkheden om Word-documenten om te zetten naar een pdf-bestand. Een goed voorbeeld hiervan is PrimoPDF. PrimoPDF maakt een virtuele printer aan die de afdruktaak vanuit bijvoorbeeld Word opvangt. De afdrukt rolt niet uit de printer, maar wordt omgezet naar een pdf-document. Programma's die van een pdf-bestand een Word-document kunnen maken zijn dunner gezaaid. Free PDF to Word Doc Converter is gemaakt voor dit doel en kan dus handig zijn als u iets aan een (gedownload) pdf-bestand wilt aanpassen.

Start Free PDF to Word Doc Converter, klik bij Select PDF file for conversion op Browse en wijs het pdf-bestand aan dat u wilt omzetten. Geef bij Output doc file via Browse aan waar u het Word-bestand wilt bewaren. Bevestig de keuze met Convert to Word Document en het pdf-bestand wordt omgezet en bewaard. Het programma opent het eindresultaat direct in Word. Verwacht van Free PDF to Word Doc Converter geen wonderen. Het programma kan zich niet meten met Adobe Acrobat (niet te verwarren met Adobe Reader!), het commerciële programma om pdf-documenten te maken en bewerken. We merken dat Free PDF to Word Doc Converter sommige tekst 'mist' en ook de plaatjes niet altijd netjes op de juiste plek zet. In de basis is Free PDF to Word Doc Converter praktisch en hoeft u lappen tekst in ieder geval niet over te typen als u ze wilt gebruiken.

Free PDF to Word Doc Converter maakt van een pdf-bestand een Word-document.

Free PDF to Word Doc Converter 1.1

Freeware

Taal Engels

Download 1,1 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

2 Reactie(s) op: Free PDF to Word Doc Converter 1.1

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 8 oktober 2015 14:19 Anoniem
  if you don't like to download and install software to your computer, you can try this free online pdf to word converter(http://www.online-code.net/pdf-to-word.html) to convert pdf to ms word online.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 11 maart 2016 13:45 Anoniem
  And if you don't want your documentation to be send to some server somewere you can download this free pdf to word converter :)
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.