Free RAR Extract Frog 2.7

Door: frank-de-graaf | 17 maart 2011 11:58

Review

Het .rar-formaat is enorm populair op usenet. Zeker op het Nederlandse deel worden grote bestanden vrijwel altijd in stukjes gehakt met behulp van dit archiefformaat. Een groot nadeel hiervan is, dat het bekendste in- en uitpakprogramma voor .rar-bestanden, WinRar, niet gratis werkt.

Veel downloadprogramma’s, zoals SABnzbd, kunnen de betreffende bestanden wel voor u uitpakken, maar ze bieden meestal geen mogelijkheid om dat handmatig te doen. Die optie geeft Free RAR Extract Frog wel. Let bij de installatie van deze software op dat u voorkomt dat de ASK.com-toolbar wordt meegenomen, en start het programma vervolgens. Klik op Unrar om het eerste deel te laden en om het uitpakken in werking te zetten. Op het tabblad Opties vindt u nog wat leuke mogelijkheden om bestanden die met een wachtwoord zijn beschermd te kunnen openen, en tot slot is er de optie om de lay-out van de schermen aan te passen.

Met Free RAR Extract Frog kunt u moeiteloos .rar-bestanden uitpakken.

Free RAR Extract Frog 2.7

Freeware

Taal Engels

Download 3,2 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Free RAR Extract Frog 2.7

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.