Free Video to JPG Converter 5.0.6

Door: robbin-ooijevaar | 06 maart 2012 16:03

Review

Het bewegende beeld uit een videobestand is opgebouwd uit losse beeldjes, frames genaamd. Bewegend beeld heeft, afhankelijk van de compressie en indeling van het filmbestand, ongeveer 25 frames per seconde. Met Free Video to JPG Converter kunt u frames uit het filmbestand halen om ze als jpg-foto's te bewaren.

Klik op Bestand toevoegen en wijs een filmbestand aan waaruit u de frames wilt extraheren. Geef onder in beeld aan op welke manier de afbeeldingen uit de film moeten worden gehaald, bijvoorbeeld om de tweehonderd frames of een per seconde. U kunt bij Totaal ook het maximale aantal frames opgeven dat u wilt hebben. Met Elk frame worden alle frames bewaard, maar deze instelling raden we niet aan. Als we uitgaan van 25 frames per seconde kunt u eenvoudig het aantal fotobestanden uitrekenen dat deze instelling oplevert bij een videobestand van slechts één minuut. Ter indicatie: een filmpje van 14 seconden dat op onze redactietelefoon stond, leverde met de instelling Elke 100 frames al 175 (!) jpg-afbeeldingen op. Geef onder in beeld bij Opslaan aan waar Free Video to JPG Converter de afbeeldingen moet bewaren. Bevestig met de knop Converteren om het programma aan het werk te zetten.

Free Video to JPG Converter bewaart filmframes als jpg-afbeeldingen.

Free Video to JPG Converter 5.0.6

Freeware

Taal Nederlands

Download 25,4 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Free Video to JPG Converter 5.0.6

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.