FreeApps voor de beste freeware

Door: Dirk Schoofs | 01 maart 2011 18:29

Apps & Software

Voor wie smult van freeware onder het motto ‘veel is nooit genoeg’ is er Freenew.net. U krijgt niet alleen een mooi overzicht van recente software die er dagelijks te rapen valt, u kunt tevens gebruikmaken van het programma FreeApps dat een intelligent boodschappenlijstje aanlegt van alle programma’s die het automatisch zal afhalen en installeren zonder dat u allerlei meldingen hoeft te bevestigen.

Op het eerste gezicht ziet Freenew.net er uit zoals iedere andere verzamelstek van freeware. Alle gratis programma’s waarmee de wereld ons dagelijks bestookt, staan netjes gerangschikt in categorieën: browsers, communicatie, antispyware enzovoort. Bovendien staan onderaan de pagina ook de bekende lijstje met beste apps voor Android, iPad, iPhone en ga maar door. Op die manier kunt u beschrijvingen en gebruikersreacties lezen.

Erg interessant is de bijhorende tool FreeApps die alle freeware op uw systeem analyseert en op basis daarvan suggesties doet in overleg met Freenew.net. In vijf tabbladen leest u de weggevertjes, freeware, updates, uninstallers en de status van de downloads.

FreeApps mag er dan niet zo gelikt uitzien, deze tool vereenvoudigt het installatieproces aanzienlijk. U selecteert alle programma’s die u wilt installeren en klikt op de Install-knop. Dankzij FreeApps hoeft u niet eindeloos de procedure te bevestigen. En voor u het weet, staan de geselecteerde programma’s kant en klaar op uw harde schijf. U hoeft niet te registreren voor FreeApps. Doet u dat wel, dan kunt u uw favoriete programma’s rechtstreeks vanaf de FreeApps-website installeren en krijgt u toegang tot de discussiefora.

0 Reactie(s) op: FreeApps voor de beste freeware

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.