Freemake Video Downloader 1.1.15

Door: Robbin Ooijevaar | 26 november 2010 09:14

Apps & Software

Er zijn veel programma’s om filmpjes van YouTube, Facebook en andere (video)web­sites te plukken. Sommige kosten geld, anderen zijn gratis met schreeuwende reclames, maar bijna allemaal werken ze slecht. Freemake Video Downloader is eveneens gratis, maar onderscheidt zich in gebruiksgemak.

Op de website van de makers vindt u een lijst met ondersteunde videowebsites. We nemen YouTube als voorbeeld. Ga naar YouTube en speel het filmpje af dat u wilt downloaden. Selecteer en kopieer het adres uit de adresbalk. Plak dit adres in het Freemake Video Downloader-venster en klik op Add. Kies het gewenste uitvoerbestand, bijvoorbeeld mp4 of avi. Geef aan waar u het bestand wilt opslaan en bevestig met Download. Het filmpje wordt binnengehaald en opgeslagen op de gewenste locatie. Vanuit hier kunt u het bestand kopiëren naar bijvoorbeeld een mobiele telefoon of direct afspelen op uw computer. Leuk detail is dat Freemake Video Downloader ook filmpjes kan opslaan als mp3’s. Dit in combinatie met de schat aan liedjes op YouTube is een ‘inkopper’ voor muziekliefhebbers.

Met Freemake Video Downloader bewaart u filmpjes van bekende websites als YouTube en Facebook op uw computer.

Freemake Video Downloader 1.1.15

Freeware

Taal Engels

Download 7,8 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Freemake Video Downloader 1.1.15

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.