Geen genre is te gek

Door: Robin Smit | 20 december 2011 15:00

Apps & Software

Het is altijd leuk om met nieuwe muziek in contact te komen, helemaal wanneer je deze muziek op een presenteerblaadje krijgt aangeboden. Shuffler.Fm doet dit voor je en zorgt dat je nooit meer naar hetzelfde hoeft te luisteren.

Dit doet de app door artikelen van veel verschillende muziekblogs te bundelen in een duidelijk overzicht per genre. In dit opzicht heeft de app veel weg van een standaard RSS-reader. Het mooie echter aan Shuffler.Fm is, dat het mogelijk is om muziek in de vorm van onder andere Youtube filmpjes bij de artikelen in de achtergrond te laten afspelen. Zo kan je dus muziek luisteren en ondertussen door veel verschillende artikelen heen bladeren.

De verschillende genres die beschikbaar zijn in Shuffler.Fm, zijn mooi weergegeven door middel van grote foto's. Een klein nadeel hieraan is, dat het soms even duurt voordat je een bepaald genre hebt gevonden. Het aanbod is namelijk overweldigend. Dit maakt wel dat de app leuk is voor elke muziekliefhebber. Of je nu van Psychedelische Rock houdt of op zoek bent naar Japanse pop, Shuffler.Fm biedt het allemaal. Door je te registreren is het overigens ook mogelijk om onder andere favorieten toe te voegen, zodat je leuke nummers altijd terug kunt vinden.

Kortom

Shuffler.Fm is een geweldige RSS-reader met ingebouwde muziekspeler voor muziek gerelateerde blogs. Door een zeer overweldigend aanbod aan genres, is het voor iedereen mogelijk om nieuwe muziek in zijn of haar favoriete genre te vinden.

0 Reactie(s) op: Geen genre is te gek

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.