Geen wedstrijd meer missen

© CIDimport

Geen wedstrijd meer missen

Geplaatst: 17 oktober 2011 - 11:52

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Robin Smit

Als echte voetbalfanaat wil je natuurlijk niks missen van de laatste uitslagen en nieuwsberichten over je favoriete sport. Eredivisie Live belooft dit allemaal waar te maken en geeft gebruikers zelfs de mogelijkheid om Live wedstrijden van de Eredivisie te kijken.

Deze laatste mogelijkheid is alleen beschikbaar tegen betaling van maandelijks abonnementsgeld. Het bekijken van deze wedstrijden moet overigens echt live, wedstrijden zijn later niet meer terug te kijken. Met je abonnement kan je ook andere filmpjes, zoals: interviews, samenvattingen en goals bekijken.

Bij het gebruik van de app moest al snel worden geconcludeerd dat al deze beloften mooier lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Live wedstrijden meekijken werkt slecht, of zelfs helemaal niet. Samenvattingen van gespeelde wedstrijden zijn niet te vinden, doordat alleen de laatst toegevoegde filmpjes worden weergegeven. Het is hierbij erg jammer dat juist de premium diensten in deze app niet goed lijken te werken.

Kortom

Eredivisie Live is een app die gebruikers het meeste plezier geeft als ze er niet voor betalen. Gratis functies, zoals standen en nieuws werken goed. Wanneer je echter besluit een abonnement af te sluiten om live wedstrijden en andere filmpjes te bekijken, zul je snel van een koude kermis thuis komen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten