Geld besparen bij de groothandel

© CIDimport

Geld besparen bij de groothandel

Geplaatst: 22 maart 2012 - 08:42

Aangepast: 16 november 2022 - 09:37

Redactie ID.nl

Geld besparen willen we natuurlijk allemaal wel, om dat nu ook te doen bij de groothandel is er de app Groothandel Aanbiedingen.

In Groothandel Aanbiedingen worden, zoals de naam al doet vermoeden, alle aanbiedingen van groothandels verzameld. Deze aanbiedingen worden overzichtelijk onder elkaar verzameld per aanbieder. Wanneer je op zoek bent naar een specifiek product is er ook de mogelijkheid om te zoeken naar een product. Wanneer je een product vindt dat je graag wil aanschaffen, kan je dit direct kopiëren naar een ingebouwd boodschappenlijstje. Hier kan je overigens ook zelf producten aan toe voegen, zodat je niet meer met pen een papier in de weer hoeft.

Een nadeel aan de app is het feit dat er tot op heden slechts twee groothandels in de app zijn opgenomen. Zo is het alleen mogelijk aanbiedingen van Hanos en Makro te bekijken. Daarnaast werden er tijdens het testen van de app geen aanbiedingen voor Makro weergegeven, terwijl deze wel op de website van het bedrijf waren te vinden.

Kortom

Groothandel aanbiedingen is een app waarmee het mogelijk is om aanbiedingen bij groothandels te bekijken. Als extra is er een handig digitaal boodschappenlijstje toegevoegd. Helaas worden op het moment van testen slechts twee aanbieders weergegeven. Daarnaast lijken aanbiedingen niet altijd door te komen in de app.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten