Geld verdienen met je iPhone?

Door: robin-smit | 06 oktober 2012 12:10

Review

Kan je ook wel een extra zakcentje gebruiken? Je kan natuurlijk een bijbaantje zoeken, maar is het niet veel leuker om gewoon een centje bij te verdienen met je iPhone?

Dit kan namelijk met de app SmartSpotter. Deze app geeft gebruikers tal van verschillende opdrachten waar ze geld mee kunnen verdienen. De opdrachten vinden vaak plaats in winkels. Zo wordt gebruikers gevraagd om bijvoorbeeld een foto te nemen van alle tandenborstels bij de Blokker of het drankschap in de supermarkt. Vervolgens zul je ook enkele vragen over bijvoorbeeld de prijzen moeten beantwoorden. De opdrachten die op dit moment in de app aanwezig zijn leveren je €2,50 per opdracht op.

De opdrachten zijn altijd op specifieke winkels gericht en kunnen slechts een keer worden vervuld. Wanneer er meer actieve SmartSpotters in je omgeving zijn, zul je dus aardig je best moeten doen om de eerste te zijn die een opdracht claimt. Gelukkig worden gebruikers gedoseerd toegelaten tot de app, waardoor er vaak nog wel een opdracht te vinden is. Door de automatische meldingen die gebaseerd zijn op je locatie aan te zetten, wordt dit nog makkelijker.

Wanneer je een opdracht succesvol afrondt wordt deze nagekeken door de makers van SmartSpotter. Wanneer de opdracht naar wens is vervuld, wordt de beloning aan je account toegevoegd.

Kortom

SmartSpotter is een leuke manier om extra geld bij te verdienen met je iPhone. De app laat je opdrachten doen die, met een beetje geluk, gewoon op loopafstand zijn te vervullen.

0 Reactie(s) op: Geld verdienen met je iPhone?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.