Geluid wordt sociaal

Door: tessa-vermeulen | 27 april 2012 17:46

Apps & Software

Ben jij dat typen ook weleens zat en zou je liever een berichtje inspreken? Dan kan je met Hubbub nu korte berichtjes inspreken en deze terug luisteren.

Hubbub gaat ervan uit dat men niet meer wil typen, maar liever luistert naar ingesproken berichten van vrienden. Of dit ook echt de toekomst is, is natuurlijk de vraag. De voordelen mogen wel duidelijk zijn. Tijdens het autorijden, hardlopen of fietsen is het natuurlijk niet mogelijk een post te typen of te bekijken. Met Hubbub kan je dan gemakkelijk berichten beluisteren tijdens je activiteiten. Het klinkt allemaal veelbelovend, echter laat de app te wensen over.

De beloofde functionaliteiten zijn nog niet verwerkt in de app. Je kan je alleen registeren, een bericht inspreken en deze beluisteren. Het is niet mogelijk vrienden uit te nodigen, wereldwijde berichten te beluisteren, de radiofunctie in te stellen, en ga zo maar door. Op de website van Hubbub functioneren deze opties beter. Door het integreren van Facebook en Twitter zullen de sociale netwerken volledig in elkaar overlopen.

Hoewel andere apps zoals The Social Radio For Twitter, ook dit idee hebben uitgevoerd gaat Hubbub toch een stapje verder. The Social Radio leest simpelweg tweets voor, terwijl Hubbub ervoor zorgt dat gebruikers zelf een bericht inspreken. In principe zijn de intenties goed, maar maakt de app het nog niet waar. Hopelijk zal de toekomst ons meer leren over hoorbare berichten.

Kortom

Hubbub belooft veel betreffende het inspreken en beluisteren van berichten. Zo zou je vrienden kunenn uitnodigen, berichten kunnen delen en mensen kunnen volgen. Helaas is dit nog niet uitgewerkt op de Hubbub app. De intenties zijn goed en veelbelovend, nog even afwachten dan?

0 Reactie(s) op: Geluid wordt sociaal

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.