Gemakkelijk nieuwe pins ontdekken

Door: menno-van-bohemen | 20 maart 2012 14:08

Review

De nieuwste rage op social media gebied is Pinterest. Dit nieuwe sociale netwerk heeft alle records gebroken en is enorm populair, vooral onder vrouwen. Het is nieuwe platform is helemaal gericht op het delen van afbeeldingen, welke je kunt rangschikken op speciale 'boards'.

Voor de iPhone is er een officiële app verkrijgbaar, waarmee je gemakkelijk door de 'pins' van anderen kunt bladeren en eenvoudig een foto kunt uploaden. Voor de iPad is er nog geen officiële applicatie, maar Pinboard voor Pinterest is een prima alternatief.

In de app kun je door de pins heen scrollen, net zoals je gewend bent op de website van Pinterest. Dat is ook niet zo gek, want de gehele website is gekopieerd in deze app. Ook is het mogelijk om een foto te maken met je iPad en deze te uploaden naar je eigen Pinterest. Mocht je tijdens het surfen een leuke afbeelding tegenkomen die je op Pinterest wilt delen, dan helpt de app je met het installeren van een speciale bookmark in Safari. Handig!

Kortom

Pinboard voor Pinterest is een prima mogelijkheid om nieuwe afbeeldingen te ontdekken op Pinterest. Je kunt gemakkelijk een foto uploaden en als extraatje helpt de app je met het installeren van een speciale bookmark in Safari.

0 Reactie(s) op: Gemakkelijk nieuwe pins ontdekken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.